Adviseren

Vraag hier om meer informatie
Adviseren terrazzo

ADVIES & STAPPENPLAN TERRAZZO

Een Terrazzo vloer is een slijtvaste vloer die gegoten wordt. Deze vloer heeft een authentieke uitstraling waarvan de oorsprong in Italië ligt. Deze stijlvolle vloeren kunnen tegen een stootje en gaan een “leven” lang mee. Deze type vloeren zijn zeker niet goedkoop omdat het een zeer arbeidsintensieve klus is om deze vloer te leggen.  Zowel vakmanschap, gereedschap als goed materiaal is een vereiste voor een goede kwaliteit vloer.

Bij ons kunt u terecht voor zowel technisch advies als het praktische advies van Terrazzo. Voordat u overgaat tot aanschaf en of installatie van Terrazzo wilt u vast de “ins en Outs” van het materiaal weten. Waar moet er rekening gehouden worden met het leggen. Moet mijn oude vloer eruit gehaald worden of kan de nieuwe Terrazzo vloer over de bestaande vloer heen gelegd worden?

Dit zijn zomaar een paar vragen waar u als koper tegen aan zult lopen of af zult vragen. Wij hebben hiervoor een speciaal stappenplan ontwikkeld die we met de klant doorlopen om fouten en of onvolkomenheden te tackelen. Door ons stappenplan worden veel dingen duidelijk voordat er ook nog maar 1 cm aan materiaal is gelegd.

We kijken onder andere samen met u naar de dikte van de vloer, de kleur van Terrazzo, de samenstelling ervan, etc. Wilt u een stoere eigentijdse Terrazzo vloer of toch liever een jaren 30 vloer met veel authentieke details. Door alles duidelijk op papier te zetten is de kans klein dat u voor onverwachtse kosten komt te zitten.

Ook word er gekeken naar de toepassing en niet te vergeten het onderhoud van terrazzo voor uw toepassing.

Ik zou zeggen blijf niet in onzekerheid zitten en vraag om ons geheel vrijblijvend advies en stappenplan. Wij leggen graag de (on)mogelijkheden aan u voor.