Weersbestendig

Vraag hier om meer informatie
Terrazzo voor Buiten en Binnen

Terrazzo voor buiten & binnen

Terrazzo is een heel sterk materiaal wat uitermate geschikt is voor buiten en binnen. Er zijn veel mogelijkheden voor toepassingen buiten, denkt u maar eens aan een mooi buiten terras of een mooi Terrazzo bankje in de tuin. Een mooi Terrazzo beeld of kunstwerk wat een “eeuwigheid” goed blijft. Terrazzo oftewel Granito zoals het vroeger genoemd werd, is een heel oud product maar blijft enorm populair.

Terrazzo is een gietvloer van kalksteen en marmer en Granito is gemaakt van gebroken stukjes graniet. Het is een duurzaam materiaal met een luxe uitstraling.

Toepassingen met Terrazzo voor buiten kan ook gedacht worden aan: garages, balkon en werkplaatsen, u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Dit dankzij de duurzaamheid, slijtvastheid en waterdichtheid van het materiaal.

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”” number_posts=”5″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”yes” show_price=”yes” show_buttons=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]