Sterk & Tijdloos

Vraag hier om meer informatie
Nobello terrazzo trappen in combinatie met houten vloer

Terrazzo Trappen & Opstap

Terrazzo is weer helemaal hip en trendy.

De laatste jaren wint Terrazzo terrein op het gebied van vloeren, wanden maar ook trappen!

De meeste mensen onder ons kent die ouderwetse vaak crème of gelige trappen van graniet die veel in de woningbouw, kleine bouwcomplexen en op oude scholen te vinden zijn. Het graniet wat niet gesloopt is wordt nu overal gerenoveerd en opgeknapt. Granieten trappen gaan vele jaren langer mee dan de meeste soorten trapbekleding, het is stijlvol en heeft een authentieke uitstraling. De Terrazzo trappen kunnen in meerdere varianten, kleuren en samenstelling worden geïnstalleerd. Hier kunnen wij u zeker met advies bij helpen.

Trappen en of opstapjes buiten worden anders afgewerkt dan de trappen in huis. Dit heeft te maken met externe invloeden als zon en neerslag. Trappen van Terrazzo buiten worden veelal niet verder afgewerkt met dan alleen het “zoeten “. Wanneer met de afwerklagen gebruikt die ook binnen worden gebruikt zal het Terrazzo op de trap vaak sneller glad worden, dus dit is niet aan te bevelen.

Terrazzo (oftewel Granito)  wordt nagenoeg overal toegepast. Terrazzo trappen vind men in ziekenhuizen, scholen, utiliteitsbouw, bedrijven, kantoren en ook bij de particulier zelf.

Heeft u een vraag over Terrazzo op trappen stel deze aan ons aan het contact formulier hiernaast.

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”” number_posts=”5″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”yes” show_price=”yes” show_buttons=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]