Restauratie & Renovatie diensten

Vraag hier om meer informatie
Herstel en renovatie van Terrazzo

Herstel & Renovatie van Terrazzo

1-2-3 Terrazzo is een specialisatie van Nobello . Met ruim 30 jaar ervaring in Terrazzo kunnen wij ons specialisten in Terrazzo noemen. Wij installeren, onderhouden en restaureren Terrazzo in alle vormen en maten.

Renovatie van Terrazzo behelst onder andere het renoveren van Terrazzo trappen, vloeren, terrassen, voor zowel binnen als buiten.

  • Opvullen, slijpen en aanzuiveren van bestaande Terrazzo
  • Beschadigingen bijwerken in kleur
  • Schuren, zoeten en afwerken ( impregneer / beschermlaag) van Terrazzo
  • Polijsten van Terrazzo in glans of mat naar wens.

Restauratie van Terrazzo is veelal een arbeidsintensieve klus waardoor het ook kostbaar kan worden. Maar een nieuwe vloer is in vele gevallen duurder dan een bestaande Terrazzo vloer te restaureren. Ook is vaak een vloer de gerestaureerd moet worden een oude bestaande vloer die al vele jaren ligt en erg zonde is om deze te verwijderen. Een Granito vloer die al vele jaren heeft gelegen heeft behoorlijk wat gebruikerssporen. Veelal zijn deze vloeren lelijk en dof uitgeslagen. Kleine beschadigingen waar vuil ingelopen is. Het aanzuiveren van Terrazzo in deze onvolkomenheden en het opnieuw polijsten van de vloer zorgt ervoor dat de vloer er weer als nieuw uit komt te zien.

Heeft u een oude Granito vloer die wel een opknapbeurt nodig heeft aarzel dan niet om ons te benaderen voor advies en eventueel een gratis prijsopgaaf.

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”” number_posts=”5″ offset=”0″ out_of_stock=”include” carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”yes” show_price=”no” show_sale=”no” show_buttons=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]