Marco Nobel Terrazzo vloeren

Puur in wonen & werken

1-2-3 Terrazzo is onderdeel van Nobello vloeren. Deze tak in ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in Terrazzo in alle vormen en toepassingen. Door deze specialisatie hebben we vakkundig personeel kunnen opleiden tot specialisten in Terrazzo.

  • Wij vinden het enorm belangrijk dat onze kernwaarden duidelijk en aanwezig zijn binnen ons bedrijf.
  • Gepersonaliseerde Service, liefst op maat. Wij geloven in eenvoud, directheid en snelheid waarmee de klant geholpen is.
  • Bewezen kwaliteit en hoge eisen stellen is waar we voor staan. Wij werken uitsluitend met hoogstaande producten en technieken.
  • Goed team is innovatiever, creatiever, nemen beter doordachte besluiten, zijn beter in complexe situaties en werken sneller.
  • Ontwikkelen of verbeteren van nieuwe werkwijzen of producten door nieuwe creatieve oplossingen en methoden.

Waarom voor ons kiezen?

Het aanspreekpunt voor de interieurprofessional

Kwaliteit, ambacht en Service, dat is wat wij onze klanten willen bieden. Met ons stappenplan doorlopen we alle vragen en mogelijkheden van onze producten en service. Hierdoor kunnen we specifieke wensen en vereisten opnemen in ons servicepakket.

Wij hebben zelf alle materialen, mensen en uitstekende gereedschappen voor het installeren, afwerking en of renovatie van Terrazzo. Door alles in eigen beheer uit te voeren staan we voor kwaliteit zelfs na vele jaren kunt u ons hier nog op aanspreken.

Heeft u een vraag of wilt u onze showroom in Gouda bezoeken kunt u ons bellen of mailen voor een afspraak.

Terrazzo service wagen
Service terrazzo vloer 1
service terrazzo vloer 2
service terrazzo vloer 3