Oude ambacht in een nieuw jasje

Vraag hier om meer informatie
Terrazzo vloeren

Terrazzo Vloeren

Verschillende toepassingen

Terrazzovloeren zijn voor zowel binnen als buiten geschikt. Een granieten vloer binnen wordt altijd geschuurd & gepolijst. Voor buiten kan er ook gekozen worden Toepassing toilet Nobello vloervoor een uitgewassen vloer. Deze type terrazzovloeren moeten +- 1 jaar “verweren” de cementsluier die op het marmer achterblijft kan het geheel wat vlekkerig doen overkomen. Door de vloer met een zuur te behandelen zal deze cementsluier nagenoeg verdwenen zijn. De rest zal door de tijd verdwijnen. Aanrechtbladen, werkbladen, douchebakken en douchewanden van terrazzo. Op zich kunnen we het materiaal in alle vormen en maten gieten en smeren. Door het uitgeharde materiaal te slijpen kunnen we ook makkelijk (vaak naadloos) een aanpassing maken naar een bestaande situatie.

De “oude” terrazzovloeren zijn weer helemaal in de mode. Een oude ambacht in een nieuw jasje. De vraag naar deze vloeren en specialisten groeit met de dag. Terrazzovloeren zijn duurzame vloeren en is een natuurproduct. Het heeft een luxe uitstraling en is in veel kleuren en motieven te verkrijgen. Ook is het mogelijk om bij ons uw eigen vloer te ontwerpen en samen te stellen. Hierbij nodigen wij u uit tot een bezoek in onze showroom op de Keerkring te Gouda.

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”” number_posts=”5″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”yes” show_price=”yes” show_buttons=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]