Onderhoud

Terrazzo kunt op verschillende manieren onderhouden. Je hebt dagelijks en periodiek onderhoud, wat is het beste en met welke middelen kan ik dit het beste doen? Op deze pagina vind u onze onderhoudsaanbevelingen.

Meer weten?

Advies & Stappenplan

Het is verstandig om met een gedegen plan te werk te gaan. Hiervoor hebben wij ons stappenplan ontwikkeld waarbij we minder ruimte over laten voor fouten. Tevens krijgt onze klant hiermee een duidelijk overzicht.

Meer weten?

Installatie

Terrazzo installeren is een hele klus op zich. Goed materiaal, gereedschap en mensen is het halve werk. Factoren die meespelen bij het installeren zijn bijvoorbeeld ondervloer, vochtigheid, bewerkingsgangen en kleur van het materiaal.

Meer weten?

Herstel & Renovatie

Is uw oude terrazzo vloer zo verweerd dat deze niet mooi meer is, dan kunnen wij deze weer in oorspronkelijke staat terugbrengen. Renovatie is het herstellen van kleine beschadigingen en licht herstelwerzaamheden.

Meer weten?

Polijsten

Door een oude doffe vloer te gaan slijpen en polijsten is uw vloer weer als nieuw. Het polijsten doen we in verschillende stappen. Polijsten kan een matte of juist een glansafwerking geven aan uw vloer, naar gelang de wens van de klant.

Meer weten?

Kleuren

Terrazzo heeft een eindeloze kleuren mogelijkheid. U kunt bij ons zelf bepalen welke kleuren en ingrediënten gebruikt worden voor uw Terrazzo. Terrazzo is een maat product waarbij u zelf het eindresultaat bepaald.

Meer weten?

Specificaties

De specificaties van Terrazzo zijn enorm van belang voor bijvoorbeeld het onderhoud. Maar ook de specificaties van de reinigingsmiddelen zijn cruciaal om te zorgen dat u de toplaag van de vloer niet beschadigd.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden?

BEL NU

BEL NU: 0182 528 235