Eenvoud & Luxe

Vraag hier om meer informatie
Terrazzo badkamer Nobello

Terrazzo Badkamer & Natte ruimte

Een Terrazzo vloer in een badkamer is niet iets waar je het eerst aan denkt wanneer je de badkamer wilt verbouwen. Maar badkamers met een Authentieke of juist Mediterrane stijl geeft zoveel meer pracht en praal aan uw badkamer. Een Terrazzo of ook wel een Granito vloer genoemd, is een gietvloer waarbij de samenstelling van het materiaal bepalend is voor de uitstraling die u wenst. In de Terrazzo gietvloer zitten stukjes marmer die in combinatie met een bindmiddel en cement een hele sterke vloer geeft.

Omdat een Terrazzo gietvloer naadloos verwerkt wordt is dit materiaal bij uitstek geschikt voor Badkamers, douches, sauna`s en of andere natte ruimten. De Terrazzo vloer kan eventueel gemaakt worden met opstaande plinten en hoeken. Met deze vloer in uw badkamer heeft u ook geen vieze naden of voegen meer en is tevens eenvoudig in onderhoud.

Bij de installatie van de vloer wordt rekening gehouden met het afschot wanneer dit gewenst is. Hiermee bedoelen we dat het water op de vloer van de douche afloopt naar de afvoer, het putje. Veelal worden Terrazzo vloeren bij inloopdouches geplaatst waarbij de afvoer verwerkt zit in de ondergrond en waardoor u dus geen hoge instap meer heeft.

Ook kunnen de wanden, wasbak, bladen en scheidingswanden gemaakt worden van Terrazzo. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om alles in de badkamer mooi op elkaar af te stemmen. Graag helpen wij u met vragen en of suggesties en ideeën te geven in onze showroom in Gouda.

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”” number_posts=”5″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”yes” show_price=”yes” show_buttons=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]