Nobello

Algemene Voorwaarden 1-2-3 Terrazzo . NL is onderdeel van Nobello BV

 • De omgeving op de werkplek moet een minimale temperatuur hebben van 18 graden
 • Er dient voldoende verlichting op de werkplek aanwezig te zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen
 • Op de werkplek dient een werkende stroomvoorziening aanwezig te zijn van 230 volt/16 ampère. Indien zwaar schuurwerk is er 400 volt/35 ampère
 • Daar waar de werkzaamheden plaats vinden is deze vrij van obstakels die kunnen belemmeren in de uitvoering van het werk (bezemschoon).
 • Alle eventuele apparatuur (computers ) dient tijdig ontkoppelt te zijn, zo niet dan kan Nobello BV niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade of vervolgschade die hierdoor ontstaat, en of eventuele andere kosten die dit met zich meebrengt.
 • Binnen deuren dienden verwijderd te zijn, voor start werkzaamheden, indien deze niet verwijderd zijn kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, strepen onder de
 • In de nabijheid van onze werkzaamheden is er geen open vuur, zijn er geen siliconen werkzaamheden, geen las en
 • De vloer dient vrij te zijn van openingen q. gaten, v.b. bij kozijnen of doorvoeringen van pijpmateriaal , kabels etc. Deze dienden dicht gezet te zijn met de juiste materialen , deze kunnen opgevraagd te worden bij Nobello BV
 • In de offerte is niet opgenomen verticaal Nobello BV gaat ervan uit dat het project ‘’goed’’ bereikbaar is met betrekking tot het lossen van materialen. Eventuele parkeerkosten worden verrekend. 10.Parkeerkosten worden doorberekend

11.De opgegeven prijzen in deze offerte zijn gebaseerd op beschikbare gegevens zoals verstrekt. Bij een afwijking in minder of meer meters kan dit tot een prijswijziging leiden. Het aangegeven verbruik betreffende egaline, zoals beschreven in de offerte wordt bij overschrijding op basis van calculatie in rekening gebracht. 12.Werkzaamheden op basis van uurloon € 47,50 p/uur per manuur, exclusief 21% BTW.

 1. De werkzaamheden zijn gebaseerd op reguliere tijden, dit wil zeggen maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 uur en 16:30 Buiten deze tijden wordt er een meerprijs ingediend, indien anders besproken is dit niet van toepassing.
 2. De ondervloer dient voldoende geventileerd te zijn, zodat optrekkend vocht geen invloed heeft op de Indien het geen geventileerde ondervloer is wordt er geen garantie gegeven op optrekkend vocht, ook niet nadat er eventueel een vochtscherm wordt toegepast door Nobello BV (conform stelling fabrikant vochtscherm).
 3. De ondervloer dient vormvast, druk vast te zijn, te voldoen aan NEN2741:2001 Bij een vloerverwarming geldt in een ‘nieuwe’ situatie een opstook protocol, welke op aanvraag verkregen kan worden. Bij geldt zowel voor een nieuwe aangebrachte ZC-dekvloer of een calcium sulfaat gebonden gietvloer.
 4. De vloertemperatuur dient minimaal 10 graden Celsius,
 5. Betalingscondities: 50% bij opdracht, 40% bij start werkzaamheden, 10% bij oplevering
 6. Het afval dient te kunnen worden afgevoerd naar gereedstaande vuilcontainers te beschikking gesteld door de Indien dit afval afgevoerd moet worden door Nobello BV dient dit van tevoren worden aangegeven.

19Er dient een duidelijke planning/dag datum te worden opgegeven met betrekking tot de uitvoering van de werkzaamheden.

 1. Indien er vloerverwarming aanwezig is, dient deze volledig uit te
 2. Plinten dienen afgeplakt te zijn, v.m. spatten materiaal, om vervuiling tegen te gaan.

22.I.v.m. met schuurwerkzaamheden raden wij U aan om schilderwerk na het plaatsen van de gietvloeren uit te voeren.

23.Plinten excl. Ten gevolge van een ondergrond kan een plint plaatselijk gaan kieren

Indien geen plinten gewenst dient er vooraf overleg plaatst te vinden over eventuele randvoorwaarden en beperkingen.

Het gebruik van water zal door U vrij en kosteloos ter beschikking worden gesteld.

Nobello BV, Keerkring 49, 2801 DG Gouda.